Fontein polderplein

krijgt een opknapbeurt. De goten van de fontein zijn lek waardoor het water uit de fontein wegloopt in de grond. Hierdoor werkt de fontein niet goed. Binnenkort start aannemer Rots maatwerk Onderhoud B.V. met de reparatiewerkzaamheden.

De werkzaamheden

De goot rondom de fontein wordt vervangen zodat de fontein weer waterdicht is en we weer met z’n allen kunenn genieten van het waterballet op het plein. Na het vervangen van de goot herstelt de aannemer de bestrating langs de fontein, zodat er ook weer prachtig strak uitziet.

De planning

De werkzaamheden starten op 28 april en de verwachting is dat rond 26 mei 2020 de fontein weer operationeel is.

De bereikbaarheid

Om de fontein worden bouwhekken neergezet. Het winkelend publiek kan langs de werkzaamheden lopen. Alle woningen, bedrijven en winkels blijven gewoon bereikbaar.

 

De fontein Polderplein wordt weer mooi

Wij zijn blij dat de fontein opgeknapt gaat worden en het water niet meer over het plein zal lopen. Het is en blijft een mooie blikvanger in het centrum, waar water altijd een bijzondere aantrekkingskracht blijft hebben.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info