Falafel bestellen in Hoofddorp Winkelstad

Op de Marktlaan nummer 6, waarvoorheen het Hoofddorpsch Friethuys zat, is nu Fresh Falafel & Kumpir geopend. Een mooie aanvullig op het internationale food assortiment in Hoofddorp Winkelstad.

Neem plaats

Er is ruimte om gezellig aan een tafeltje te komen zitten, te kijken naar het winkelende publiek en te genieten van de versgemaakte gerechten.

Ophalen en laten bezorgen

Uiteraard kunnen de heerlijkste schotels bij je thuis afgeleverd worden, maar ook afgehaald. Van de gezellige en vrolijke medewerkers krijg je een advies mee en de falafel of Kumpir worden dusdanig goed verpakt, dat je er zeker van bent dat je gerechten heerlijk warm blijven.

Falafel en Kumpir

Voor degene die (nog) niet weet wat falafel en kumpir precies zijn, leggen we dit graag even uit: De huisgemaakte falafel balletjes worden gemaakt op basis van kikkererwten en kruiden en is heerlijk met een pita broodje, wrap of salade! Kumpir is een grote gepofte aardappel met verschillende soorten vullingen. Denk bijvoorbeeld aan vegetarisch, shaorma, tonijn en kipshoarma. Bij alle gerechten kun je kiezen welke saus je erbij wilt en een salade samenstellen bij de uitgebreide saladebar.

Falafel bestellen

Fresh Falafel & Kumpir
Marktlaan 6
2132 DM Hoofddorp
023 303 22 05
info@freshfalafel.net

Bestellen

Via DELIVEROO of UBEREATS

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info