De rotonde wordt veiliger

Beursplein: veilige rotonde voor fietsers

Vrijdagavond 25 februari start aannemer KWS Infra met werkzaamheden aan de rotonde Beursplein.

Rotonde afgesloten

De rotonde Beursplein is afgesloten van 25 februari 19.00 uur tot en met 7 maart 5.00 uur. De rotonde wordt afgesloten voor het autoverkeer en (brom)fietsers. De aannemer zet omleidingsborden langs de weg en fietspaden neer. 

De aannemer zet lage hekken langs de werkzaamheden neer zodat voetgangers hier langs kunnen lopen. Alle woningen en bedrijven zijn altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (politie, brandweer en ambulance). 

Oude Buurtje en parallelle Kruisweg blijven bereikbaar

Het Oude Buurtje is bereikbaar vanaf de Kruisweg via de Raadhuislaan en vanaf de Hoofdweg via de Ter Veenlaan. Woningen, bedrijven en winkels aan de parallelle Kruisweg zijn bereikbaar vanuit de richting Burgemeester Pabstlaan en de Hoofdweg Westzijde.

Planning

De werkzaamheden duren van vrijdag 25 februari tot en met vrijdag 11 maart. We gaan de rotonde veiliger maken voor het fietsverkeer. Hiervoor past de aannemer de kruisingen met de fietspaden en de bochten op de rotonde aan. Dan is er beter zicht op de fietspaden. 

De aannemer voert de werkzaamheden overdag, ’s avonds en ’s nachts uit. In de week van 7 maart tot en met 11 maart voert de aannemer alleen overdag nog kleine werkzaamheden uit in de Raadhuislaan en ruimt hij alles op. 

Als de planning verandert, leest u het op deze website. Om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, kunt u ook de bouw-app van de aannemer downloaden via website van KWS.

Geluidsoverlast

De aannemer beperkt de (geluids)overlast zoveel mogelijk. Daarom voert de aannemer het werk uit in fases. De aannemer slaat hiervoor tijdelijk materialen op in de buurt van de werkzaamheden. 

Contact

Neem contact met ons op als u vragen heeft over de werkzaamheden. U kunt bellen met Ron de Lange via telefoonnummer 0900 1852. Of stuur een e-mail naar info@haarlemmermeer.nl. Graag ‘Beursplein’ in het onderwerp zetten.

Rotonde beursplein
beursplein rotonde
veilig winkelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info