Running Blind

Jeroen (voor 95% blind) is met zijn ‘Jeroens Balloons’ inmiddels geen onbekende meer in Hoofddorp Winkelstad. In de weekeinden voor Sinterklaas en kerst verraste Jeroen ruim 500 kinderen door onvermoeibaar prachtige balloncreaties te maken. De ondernemers van Hoofddorp Winkelstad doen graag iets voor hem terug.

Al eerder stelden we Jeroen aan je voor. Door zijn slechtziendheid duurt het maken van één creatie wat langer, maar niemand vindt dat een probleem. Het resultaat is namelijk het wachten meer dan waard. Jeroen blijft enthousiast, is onvermoeibaar en vol humor.

In zijn vrije tijd traint Jeroen bij Running Blind Amsterdam, een stichting die het mogelijk maakt, dat blinde mensen kunnen hardlopen en aan wedstrijden kunnen meedoen. Running Blind betekent vrijheid voor mensen zoals Jeroen.

 

De ondernemers van Hoofddorp Winkelstad zijn zeer enthousiast over Jeroen en brengen deze Stichting graag onder de aandacht. Ben jij ook enthousiast en wil je Jeroen verrassen, dan kun je iets overmaken op bankrekening NL09 SNSB 0872 3719 21 van Running Blind Amsterdam o.v.v. ‘Met dank aan Jeroen Balloons’.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info