Lekker lokaal Hoofddorp

Ben jij op zoek naar typische Hoofddorpse lokale producten of souvenirs? In Hoofddorp Winkelstad barst het van de lokale producten die allemaal bij onze lokale ondernemers te koop zijn. Van thee tot aan een skyline en alles daartussenin! Wij hebben ze voor jullie in een handig lijstje gezet, zodat jij ook precies weet waar je deze unieke en lokale producten kunt kopen. Een leuke tip; maak een Hoofddorps pakket! je hebt zomaar een mooie mand voor moois en lekkers.

Hoofddorpse thee

Simon Lévelt
Polderplein 106
hoofddorp.pp@simonlefelt.nl

Hoofddorpse thee

Groeten uit Hoofddorp

Een zakje vol losse thee van ongeveer 40 gram is altijd leuk om cadeau te geven aan de echte thee liefhebber.

Een geurige, volle thee die volgens een geheim recept is samengesteld door de theemakers in de koffie en thee winkel aan het Polderplein.

Hoofddorpse likeur

Simon Lévelt
Polderplein 106
hoofddorp.pp@simonlefelt.nl

Hoofddorp’s genot

Likorette

In een strakke designfles een uniek drankje voor bij de koffie natuurlijk van likeur & jeneverfabriek Amsterdam, exclusief verkrijgbaar bij Simon Lévelt Hoofddorp.

De smaken van vanille, Bulgaarse roos, sinaasappel en amandel zorgen voor een ware smaaksensatie.

Een verrukkelijk drankje!

 

Hoofddorpse koffie

Simon Lévelt
Polderplein 106
hoofddorp.pp@simonlefelt.nl

Groeten uit Hoofddorp koffie

Een zak vol heerlijke volle en biologische koffie met een traditioneel rijk aroma. De melange van Arabica en Robusta koffie zorgt ervoor dat er een heerlijk kopje echte Hoofddorpse koffie gedronken kan worden.

In zakken van 250 gram en met een leuk etiket waar de groeten uit Hoofddorp gezellig op prijkt.

Hoofddorpse Grillworst

Slagerij Gelderblom
Polderplein 232
hoofddorp@slagerijgelderblom.nl

Hoofddorpse grillworst

Deze grillworst wordt volgens een 75-jaar oud recept van Peter en Connie nog steeds op een traditionele manier gemaakt. Van heinde en verre komen klanten naar Slagerij Gelderblom om een heerlijk stuk mee naar huis te nemen.

De medewerkers kijken er nooit gek van op als de Hoofddorpse grillworst mee op vakantie gaat of wordt meegenomen naar familiebezoeken in binnen- en buitenland. 

Wees gewaarschuwd! Heb je het geproeft, dan wil je eigenlijk nooit meer anders!

Hoofddorpse rollade

Slagerij Gelderblom
Polderplein 232
hoofddorp@slagerijgelderblom.nl

Hoofddorpse rollade

Of je deze rollade gemaakt van buikspek en filet met mosterd nou op een heerlijk broodje doet of zo uit het vuistje. De smaak is tongstrelend en van buitengewone kwaliteit.

Je laat de Hoofddorpse rollade precies afsnijden zoals jij dat wilt en ook het gewicht bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wij weten zeker dat als het ietsjes meer is, iedereen volmondig JA zegt en er heerlijk thhuis van gaat genieten.

 

lokaal haarlemmermeer

IXIXI Wat jij niet ziet
Polderplein 244
ixixiwatjijnietziet.hoofddorp@gmail.com

Skyline Haarlemmermeer

De skyline van Haarlemmermeer bestaat uit een aantal herkenbare iconen zoals: de Witte Kerk in Nieuw-Vennep, het Mannetje van Hoofddorp, Gemaal De Cruquius, verkeerstorens Schiphol, Calatravabrug, Gemaal Hoofdweg Oost (Witte pomphuisje), Margaretha’s Hoeve en Korenmolen De Eersteling.

De wanddecoraties zijn uitgesneden uit 3 mm MDF platen. De wanddecoratie skyline Haarlemmermeer is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, hierdoor is er altijd een passende wanddecoratie voor jou.

Meerbonk lokaal

Patisserie Rogier
Kruisweg 642
info@patisserierogier.nl

Gebak Meerbonk

Een heerlijke soes, gevuld met slagroom en een streep roodfruit confiture. Afgetopt met poedersuiker en greinsuiker.
Een gebakje uniek in zijn soort en met zoveel liefde bereid dat je er niet van af kunt blijven!
Meerse Mopjes

Patisserie Rogier
Kruisweg 642
info@patisserierogier.nl

Meerse Mopjes

Een lekker Meers Mopje bestaat uit een mix van koekcrumble en chocolade. Speciaal bedacht door de pattisiers van Patisserie Rogier die niets liever willen dan iedereen te verwennen met de lekkerste specialiteiten. 
Heerlijk bij een kopje koffie of thee als je je gasten of je partner wilt verwennen met iets lekkers. 
Met liefde gebakken en dat proef je!
Haarlemmermeerse honing

Deli K’s
Concourslaan 98
ingrid@deli-ks.nl

Haarlemmermeerse bloemenhoning

Imkersvereniging Haarlemmermeer zorgt ervoor dat de bijen in onze regio heerlijk kunnen vliegen en er voldoende bloemen aanwezig zijn, zodat ze fantastische zoete honing kunnen maken. Op het bijenpark aan de Spieringweg zijn de bijen gelukkig en dat proef je!
Dichterbij en lokaler kun je het niet vinden.
Hoofddorpse zoen

Bakkerij Gorthuis
Kruisweg 953
bestel@bakkerijgorthuis.nl

Hoofddorpse zoen

Wat is er nou lekkerder dan een heerlijke zoen en dan uit Hoofddorp! De Hoofddorpse Zoen is gemaakt van krokant biscuitdeeg met een mshmellowvulling in verschillende smaken. Je kunt kiezen uit naturel, Orio, caramel zeezout en koffie.
Oppassen! Je eet je vingers erbij op…
Hoofddorpse notenmix

Deli K’s
Concourslaan 98
ingrid@deli-ks.nl

Hoofddorpse notenmix

Iedere dag staat Bruno in de winkel aan de Concourslaan nootjes te branden en te voorzien van door hem geselecteerde kruiden. Het recept is geheim en uniek en de zakjes worden, waar je bijstaat, gevuld.
Wil je weten bij welke gelegenheid deze Hoofddorpse Mix het beste past? Volgens Ingrid en Bruno kun je op ieder moment van de dag een gezond en eerlijk nootje verorberen en bovendien maken ze met alle liefde een speciaal Hoofddorps cadeaupakket voor je klaar om weg te geven.
Hoofddorpse olie en azijn

Deli K’s
Concourslaan 98
ingrid@deli-ks.nl

Hoofddorpse olie & azijn

Hele grote flessen gevuld met verschillende olieen en azijn staan in de winkel aan de Concourslaan met daarbij verschillende formaten kleinere flesjes die staan te wachten om gevuld te worden.
De speciale stickers zorgen voor een Hoofddorps accent, zodat de gebruiker precies weet dat je in Hoofddorp de heerlijkste olie koopt.
Alle tafelolie wordt voor je uitgeschonken en je krijgt er altijd een persoonlijk advies bij, want dat is nou echte Hoofddorpse service met een grote glimlach!
Likeurtje van Hoofddorp

Deli K’s
Concourslaan 98
ingrid@deli-ks.nl

Likeurtje van Hoofddorp

Een echte specialiteit van Deli K’s is ook wel het likeurtje van Hoofddorp. De mooie fles is al een genot om naar te kijken en je wordt verrast met 0,5 liter chocolade-kerslikeur.
Heerlijk voor bij de koffie na een gezellig diner of om weg te geven aan een echte inwoner van Hoofddorp die van zoete drankjes houdt. 
Hoofddorps bier

Deli K’s
Concourslaan 98
ingrid@deli-ks.nl

Hoofddorps bier

Maar liefst 18 soorten verschillende bieren van brouwerij BE+ER uit Hoofddorp. De echte bierliefhebber gaat zeker door de knieën om alle verschillende soorten bier te ontdekken. Van Weizen naar donker Weizen tot Russian Imperial, alle soorten zijn prachtig uitgestald zodat je de juiste keuze kunt maken. 
Kun je niet alles in één keer meenemen? Niet getreurd! Je bent altijd welkom om nog een keertje langs te komen en je te laten adviseren. 
Eersteling koek

Bakkerij Gorthuis
Kruisweg 953
bestel@bakkerijgorthuis.nl

Eerstelingetje

 Wereldberoemd is de Eersteling als molen in Hoofddorp, maar sinds jaren ook als echte Hoofddorpse koek. Speciaal ontwikkelt en ook weer volgens een geheim recept. Wat we wel kunnen verklappen is dat de koek is gemaakt van Wener koekdeeg met frangiepane en dat onder onze prachtige molen fondant zit.
Echt Hoofddorp en met trots gebakken door Bakkerij Gorthuis!
happy demons

Verkrijgbaar bij

Deli k’s, Jumbo Hofman Marktlaan, Restaurant Elders, C.Cafe en Bar Bistro Jozeph.

Happy Demons Craft Beer

Happy Demons is een microbrouwerij uit de wijk  Graan voor Visch. 
Een sociale brouwerij ook mensen helpt. Mensen die vechten tegen despressie, kanker, ALS of een andere ziekte. Armoede bestrijden, vrijgevig zijn om mensen te helpen. De Happy Demons brouwers willen mensen happy maken, door de verschilende soorten bier, maar ook door er voor de mensen te zijn.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info