Na verbouwing weer open

Jamin Hoofddorp

Na een verbouwing van een paar weken kan snoep-, chocolade- en ijs minnend Haarlemmermeer weer terecht bij de vernieuwde Jamin Hoofddorp.

Jamin Hoofddorp

Wie heeft er nou nog nooit een ijsje gehaald, een zak schepsnoep of chocolade met Pasen, Sinterklaas of kerst? Het is lastig voorbij lopen als je de kleurrijke wanden ziet en dito snoep. Direct na de opening was het al een drukte van belang en werd duidelijk dat Jamin Hoofddorp gemist werd. De gelukkige gezichten en de “OMG’s” waren duidelijk zichtbaar en te horen. Als een lopend vuurtje gonzde het door Hoofddorp en omgeving! “De Jamin is weer open! Yessss”.

Twizzle

Bij het ijs uitgiftepunt werd er druk gekozen tussen de verschillende soorten toppings op een Twizzle. Tijdens de warme voorjaarsdagen heeft iedereen wel zin in een ijsje en dat was overduidelijk te zien in de rij waar iedereen elkaar weer zag en even bij kon kletsen. 

Schepsnoep

De gote wand met verschillende kleuren ziet er prachtig uit en nodigt uit tot het vullen van een grote zak snoep. De keuze is enorm, dus je gaat altijd met iets heel erg lekkers naar huis. 

Jamin Hoofddorp
Jamin Hoofddorp

Jamin Hoofddorp
Polderplein 204
2132 BG Hoofddorp
023 561 51 82

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info