Kerst in Hoofddorp Winkelstad

Zoals altijd is Hoofddorp Winkelstad weer gehuld in kerstsferen! De ondernemers hebben flink hun best gedaan om alle bezoekers te verbazen en zich te laten vergapen aan de prachtig versierde bomen. Ook de sfeerverlichting zorgt voor een warm welkom en geeft een goed gevoel voor iedereen die komt shoppen in Hoofddorp Winkelstad.

Disneyfiguren in het Polderplein Binnen

In het Polderplein Binnen (bij de Hema) straalt een metershoge kerstboom je tegemoet! Versierd met kleurrijke decoratie geflankeerd door twee Disneyfiguren. Een prachtige locatie om een foto te maken met je gezin, familie of vrienden. Bij de ingangen hangen prachtige guirlandes met daarin ook de vrolijk gekleurde donuts en kerstballen die ook in de kerstboom hangen.

Sfeerverlichting door het hele centrum

Waar je ook vandaan komt richting Hoofddorp Winkelstad; de verlichting langs de wegen zorgen voor mooie lichtschijnsles in de donkere dagen voor kerst. Ook op het Burgemeester Van Stamplein hangt verlichting die tot de verbeelding spreekt. Van verre lijkt het op een sprookjestafereel waar je echt even wilt gaan kijken.

Polderplein Buiten

Uiteraard staat er o het Polderplen buiten, tussen de terrassen ook een grote verlichte kerstboom. Een fraai uitzicht als je door de straten loopt waar iedere ondernemer zijn best heeft gedaan om de etalages mooi in te richten.

Alles voor een warm gevoel tijdens het shoppen

Alle lokale ondernemers heten alle bezoekers van harte welkom om ook lokaal te kopen. Tenslotte zorgen zij voor de sfeer in de winkelstraten en samen met vrolijke bezoekers maken we samen van de kerstperiode een prachtig feest!

Fijne feestdagen!

Namens alle ondernemers wensen wij iedereen hele fijne feestdagen, waar zij je graag zien en spreken in de winkels in de winkelstraten van Hoofddorp Winkelstad.

 

kerst in Hoofddorp
kerst in Hoofddorp
kerst in hoofddorp
Kerst in Hoofddorp
kerst in hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info