Sfeervol Hoofddorp

Hoofddorp Winkelstad is weer helemaal in de kerstsferen! Waar je ook kijkt en loopt; je komt prachtige kerstbomen tegen en mooie sfeerverlichting. Zo worden de donkere dagen voor kerst gezellig en worden jullie welkom geheten om lekker te komen winkelen, te lunchen en te dineren. 

Kerstboom Polderplein Binnen

De kerstboom op het Polderplein Binnen wordt vergezeld door Minnie en Mickey, een prachtig punt om een mooie foto te maken en op je socials te delen! Vergeet je niet in te checken in Hoofddorp Winkelstad of ons te taggen?

Kerstboom Polderplein

Sfeervolle ingangen

Bij alle ingangen hangen guirlandes die zijn versierd met kerstballen en kerst snoepgoed. Een feestje om onderdoor te lopen en het ziet er werkelijk prachtig uit.

Kerstboom Polderplein Buiten

O, denneboom, o denneboom, wat zijn je takken wonderschoon. De mooiste, grootste levende boom hebben wij op het Polderplein Buiten versierd met duizenden lampjes, de takken wiegen in de wind en laten de lichtjes mee dansen. Vanuit de lunchrooms aan het Polderplein is het ook genieten van een kerst-uitzicht.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info