Koningsdag in Hoofddorp

Op donderdag 27 april vieren we in Hoofddorp Koningsdag, een feestelijke dag ter ere van de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Op deze dag zijn er tal van activiteiten en evenementen gepland in Hoofddorp Winkelstad.<\/p>\n

Vanaf de vroege ochtend zijn er vrijmarkten waar mensen hun spullen kunnen verkopen en kopen. Ook zijn er verschillende podia waar artiesten optreden en activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd. Daarnaast zijn er diverse eetkraampjes en terrassen waar je kunt genieten van lekker eten en drinken.

Kom gezellig langs en vier Koningsdag met ons in Hoofddorp Winkelstad!

Koningsdag Hoofddorp

Vrijmarkten

  • Raadhuisplein
  • Dik Tromplein
  • Burgemeester van Stamplein
  • Kruisweg
  • Marktlaan
Koningsnacht Hoofddorp

Koningsnacht bij Josephines

Ben je er Koningsnacht weer bij dit jaar? Bij Josephines zorgt het team ervoor dat de spotjes weer klaar staan en dat de lekkerste deuntjes uit de speakers klinken. Cheers to de verjaardag van Willem! 🍻🧡

☎️ | 023 563 9389
🖥 | www.barbistrojoseph.nl
📧 | hoofddorp@barbistrojoseph.nl

Alle informatie >>

Koningsnacht en dag Nozem

Koningsnacht- en dag bij Nozem

Koningsdag en koningsnacht staan alweer bijna voor de deur en met trots delen we onze knallende line up voor dit jaar!
Met vorig jaar nog vers in het geheugen kunnen we niet wachten om er ook dit jaar weer een groot feest van te gaan maken!
👑Tot 26 & 27 april bij Nozem!👑

Alle informatie >>

Cartel de Concour

Cartel de Concour

Cartel De Concour wordt dit jaar groter dan ooit. Van 12.00 \u2013 23.00 uur staat de hele Concourslaan in Hoofddorp in het teken van live muziek, DJ’s, kids entertainment, food & drinks.

Alle informatie >>

Koningsdag Polderplein Hoofddorp

Feest op het Polderplein

Op het Polderplein in Hoofddorp wordt van 12.00-17.00 uur een klein feestje gebouwd met traditioneel een DJ vanaf het balkon boven Mooca en Zoet & Zalig.

Koningsdag Plein 14

Koningsdag bij Plein 14

Op het Raadhuisplein in Hoofddorp kun je vanaf 10:00 uur terecht voor een drankje en vanaf  12.00 uur is er live muziek en staat de BBQ klaar om heerlijk iets te eten.

oranje tompouce

De grootste oranje tompouce van Hoofddorp

Bakker Gerard gaat samen met Eetcafé Tijnes de uitdaging aan om de grootste ( 3 x 2 meter) oranje tompouce van Hoofddorp te maken.

Rond 09:00 uur wordt begonnen met de grootste tompouce van Hoofddorp. Rond 11:00 uur is de tompouce klaar en wordt deze aangesneden.

De opbrengst gaat naar KIKA

Wat een koninklijke actie!

Koningsdag bij Multivlaai

Koningsdag bij Multivlaai

MultiVlaai is vanaf 7:00 geopend met gezellige muziek en uiteraard oranje gebak.

Koningsnacht Polderboom

Koningsdag bij de Polderboom

Donderdag 27 april is het weer zo ver. We vieren de verjaardag van onze Koning! Om 14:00 trappen we af en gaan tot 20:00 door. Er komen verschillende artiesten bij ons langs.
– Wij werken deze dag met muntverkoop
Wij hebben er zin in, jullie ook?

Er zijn o.a. optredens van Peter Beense, Robert Leroy en Quincy.

Alle informatie >>

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info