Steun de lokale ondernemer

Koop ook online lokaal

Met het prachtige lenteweer kruip je als ondernemer toch het liefst onder je dekbed en kom je er voorlopig niet meer onder vandaan. Al die zonovergoten gezellige kopjes koffie, ijsjes, lunches en lente-aankopen die je allemaal mist! Maar onze Hoofddorpse ondernemers zitten niet bij de pakken neer! Wij geven jou 10 redenen waarom wij apetrots moeten zijn op onze Hoofddorpse ondernemers:

De knop ging om

De knop werd bizar snel omgezet. Van “ik hou m’n adem in” naar “ik heb een plan wat we uitvoeren”. The Beertenders gingen bier bezorgen, restaurants hebben zich op bezorgen en afhalen gestort, winkels bezorgen ook of geven de mogelijkheid tot private shopping of videoshopping.

Er werd wat af geklust

Minder klanten en werk betekent niet dat er thuis gezeten gaat worden en series gekeken! Welnee, onze ondernemers klussen zich suf. Terrassen, meubels en vloeren, alles wordt aangepakt, vernieuwd, verbouwd, geschilderd en opgeruimd. Als we weer aan de bak mogen, dan zorgen we dat iedereen een piekfijn bij zit.

Bloeiende fruitbomen

Mensen blijven zoveel mogelijk thuis en in Hoofddorp Winkelstad is het stil. Toch staan er zo’n 150 fruitbomen in volle bloei, zodat als de klanten weer komen de bloesem je tegemoet komt.

Social media ontplofte

Via social media gingen alle registers open, er wordt wat af ge-DM’t, PB’t en ge-whatsappt om iedereen te voorzien van de gewenste items. Beautyadviezen worden online gedaan, zodat de best geschikte producten kunnen worden aangeschaft.

Plannen werden gemaakt

Er worden allerlei plannen gemaakt voor na-coronatijd. Zo blijft Meerlive plannen maken, zodat we elkaar allemaal weer kunnen zien op het plein, als dit allemaal voorbij is. Voorlopig staat 3 t/m 6 september nog gepland, maar dat hangt natuurlijk van de situatie tegen die tijd af.

Ondernemers boden hulp aan

Zelfs in deze moeilijke tijden doen diverse ondernemers iets voor mensen die het nog moeilijker hebben. Zo hebben E-Bike Point en Sennie’s Feestartikelen ruim 100 veiligheidsbrillen gebracht bij de kinderafdelingen van regionale ziekenhuizen. En is Monique Dickhout van No Waste Decoration samen met Xander Meijer & Jonathan Karpathios honderden voedzame maaltijd pakketten gaan rondbrengen naar Ronald McDonald huizen en verschillende locaties van Ons Tweede Thuis.

Wij zijn zuinig op elkaar

Onze ondernemers zijn ook zuinig op hun personeel en klanten. Er worden barrières gebouwd van tafels en linten, pinautomaten en winkelwagentjes worden ontsmet, er worden schermen geplaatst en in de winkels wordt netjes afstand in acht genomen door gebruik van vloerstickers en bewegwijzering.

Weekmarkt ging door op drie pleinen

Onze Weekmarkt is en blijft gewoon open, om iedereen in de frisse buitenlucht te voorzien van verse producten. De markt is zelfs opgedeeld over de drie pleinen die wij rijk zijn. Wat een geluk hebben wij met de mooie ruimtes in Hoofddorp.

Originele initiatieven

De meest originele initiatieven worden bedacht. Van tegoedbonnen voor een etentje tot een tatoeage dat je nu alvast cadeau kunt doen. De meest originele is wel het videogesprek van Velota, waarvoor een duidelijk filmpje werd gemaakt: www.velota.nl/videogesprek

Kleur door hanging baskets

Ondernemingen in Hoofddorp zorgen dat iedereen die in de winkelstraten komt een lente gevoel krijgt door het neerhangen van vrolijk gekleurde hanging baskets. Nog heel even en de zomerse kleuren komen je tegemoet! Alles wordt eraan gedaan om klanten zich welkom te laten voelen.

online lokaal
Veilig winkelen markt Hoofddorp Winkelstad
koop ook online lokaal
koop ook online lokaal

Niemand zit achter de geraniums! Ondernemers proberen er voor iedereen het allerbeste van te maken. Door met berichtjes, filmpjes en foto’s op social media te laten zien dat ze er zijn voor jullie en staan te trappelen om de handen uit de mouwen te steken. Totdat we elkaar weer in het echt kunnen zien en spreken: koop ook online lokaal!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info