Iedere vrijdag kun je tot 21:00 uur genieten van een volledige shop-ervaring in Hoofddorp Winkelstad. Of je nu gezellig voor een mooie outfit komt shoppen, een prachtig cadeau of iets lekkers, onze ondernemers staan de hele avond voor je klaar om je te helpen met het maken van de juiste keuze.

koopavond hoofddorp

Avondje shoppen met vriendinnen

Heerlijk een avondje shoppen met vriendinnen! Ondertussen gezellig een drankje drinken bij en op één van de vele terrassen en daarna je laten verwennen door de gastvrije medewerkers van de Internationale restaurants.

Met de auto, fiets of OV

Kom je met de auto? Dan parkeer je voordelig in één van de overdekte parkeergarages. Betaal je liever nog minder, dan parkeer je voor € 0,45 per uur op het parkeerterrein aan de Van der Willigenlaan. Op de fiets is Hoofddorp Winkelstad prima bereikbaar vide de vele fietspaden die naar het centrum leiden. Met de bus stop je aan het Burgemeester Van Stamplein en ben je direct midden in het centrum van Hoofddorp.

koopavond Hoofddorp
koopavond hoofddorp

De lekkerste koffie

Kom je overdag shoppne of na het avondeten? Dan drink je de lekkerste koffie in Hoofddorp Winkelstad. Ook tijdens koopavond Hoofddorp zijn er ruim voldoende mogelijkheden om even lekker te zitten en te ontspannen. Ook iets lekkers voor bij de koffie of thee is er genoeg.

Spreek af met vrienden

Hoofddorp Winkelstad is een prettige locatie om af te spreken met vrienden. Gezellig een drankje drinken, ontbijten, brunchen, lunchen of dineren, mogelijkheden genoeg en heelrijk dichtbij. Want zeg nou zelf… lekker eten deel je het liefst met vrienden! 

koopavond Hoofddorp
Hoofddorp koopavond

Hoofddorp Winkelstad heeft alles

Wat je ook nodig hebt, in Hoofddorp Winkelstad kun je waarschijnlijk vinden wat je nodig hebt. De winkels liggen allemaal op loopafstand van elkaar en zijn goed bereikbaar door de vele parkeermogelijkheden. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info