Raadhuisplein als opdracht

Onder andere klas 1B1 van het Kaj Munk College zijn creatief aan de slag gegaan om het Raadhuisplein een make-over te geven. Een echte uitdaging, waar ze vol overgave mee aan de slag zijn gegaan. 

Deze groep leerlingen heeft gekozen voor Bètadesign. Zij werken samen met opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Leerlingen gaan in groepjes van drie of vier, ongeveer acht weken lang, tijdens het vak Technologie & Toepassing (T&T) aan de slag met het probleem. In dit geval de herinrichting van het Raadhuisplein in Hoofddorp Winkelstad. 

De jongens borrelen over van de ideeën, waar de stads-parkje op het plein uiteraard behouden gaat blijven! Zou op het Raadhuisplein misschien een open lucht theater passen? De koppeling naar het Cultuurgebouw is hierbij snel gemaakt! Of een super vette speeltuin, waar kinderen lekker buiten kunnen bewegen en spelen? Wij zien het al bijna voor ons! (Groot)ouders met (klein)kinderen, gezellige bankjes met op de achtergrond het bestaande stads-parkje, waar er gezellig ge-picknickt kan worden.

Een leuke en leerzame samenwerking met de Haarlemmermeerse jeugd. Wij zijn benieuwd maar het uiteindelijke ontwerp en natuurlijk de motivatie erachter. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op, wij verbinden je graag aan de juiste personen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info