Multivlaai Hoofddorp

Heb jij de spiksplinternieuwe MultiVlaai aan het Polderplein al gezien? Je kunt er een overheerlijk kopje koffie of thee drinken, natuurlijk de lekkerste taarten halen en een doosje vol met Leonidas bonbons laten samenstellen. 

Kopje koffie en thee drinken

De barista’s staan in de sfeervol ingerichte winkel aan het Polderplein voor je klaar om een overheerlijk drankje in te schenken. Of u nu gewoon gezellig even langskomt of tijdens het winkelen een kleine rustpauze neemt, je bent altijd welkom. Met de koffiebonen van Beaun Coffee worden de beste kopjes koffie gemaakt.

Multivlaai Hoofddorp

Taarten in overvloed

Multivlaai is wereldberoemd geworden door de verschillende vlaaien die ze dagelijks vers aanbieden. Maar er is nog veel meer om uit te kiezen! De american Bakery taarten zijn om je vingers bij op te eten en wat dacht je van de Rainbow Cakes?

Vegan, glutenvrij en lactosevrije taart

Bij Multivlaai denken ze aan iedereen! Zo is er ook een assortiment taarten, die ook per punt te bestellen zijn die geschikt zijn voor mensen die liever vegan taart eten. Maar ook voor gluten- en lactosevrije taart kun je bij Multivlaai prima terecht en word je uitstekend geholpen bij het maken van de juiste keuze. Voor jou of voor je gasten.

 

Leonidas bonbons in Hoofddorp

Kun jij ook niet wachten om een grote of kleine doos van de lekkerste Belgische pralinés te bemachtigen? Je maakt er ofwel jezelf of iemand anders heel erg blij mee! Of je nu van melk, puur of witte chocolade houdt, er is zoveel keuze, dan zo’n doosje snel gevuld is.

Leonidas in Hoofddorp

Multivlaai Hoofddorp

Polderplein 92
Hoofddorp
023 557 99 02
hoofddorp@multivlaai.nl

Multivlaai Hoofddorp
kerstchocolade Hoofddorp
Multivlaai Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info