Op vrijdagen open tot 20:00 uur

Aangepaste winkeltijden door Covid-19 maatregelen

Het kabinet heeft besloten dat er voorlopig strengere maatregelen nodig zijn in de strijd tegen het Coronavirus. Voor winkels gelden per 14 oktober 22:00 uur de volgende maatregelen:

  • Winkels sluiten op vrijdagen uiterlijk om 20:00 uur. Supermarkten en andere winkels die levensmiddelen verkopen mogen langer openblijven.
  • Tussen 20:00 uur en 07:00 uur mag er geen alcohol worden verkocht of bezorgd.
  • Winkels die ook een horecafunctie hebben, moeten deze sluiten. Alleen afhaal is nog toegestaan.
tot 20:00 uur open
veilig winkelen
Openingstijden Hoofddorp Winkelstad Hemelvaartsdag

Over het algemeen zijn alle winkels zijn weer geopend, maar in verband met het Corona-virus hanteren sommige winkels in Hoofddorp Winkelstad nog aangepaste openingstijden. Voor wie zeker wil zijn of de winkel van zijn/haar keuze open is, doet er verstandig aan de social kanalen en website van deze desbetreffende winkel te raadplegen. Hierdoor voorkom je het staan voor een dichte deur.

Een tip

Een fijne tip voor wie de drukte op straat spannend vindt: winkel op een doordeweekse dag en tijdens de ochtenduren, bijvoorbeeld tussen 10.00 en 12.00 uur. Dat maakt je shopervaring een stuk rustiger, sneller en dus gemakkelijker.

Probeer zo doelgericht mogelijk te winkelen. Het is enorm verleidelijk om naast je broodnodige nieuwe paar sneakers nog wat rond te kijken, maar bewaar dit enthousiaste funshoppen nog even voor een later moment. Een simpele tip, maar met een groot effect.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info