Parkeergarage Raadhuisplein Hoofddorp

Vanaf maandag 16 augustus 2021 start de demontage van de parkeergarage Raadhuisplein Hoofddorp. De werkzaamheden zijn naar verwachting begin november klaar. Dan zijn hier ook weer 200 parkeerplekken beschikbaar.  

De parkeergarage wordt eigenlijk niet gesloopt, maar gedemonteerd. Dat betekent voor omwonenden en bezoekers weinig geluidsoverlast. De gedemonteerde onderdelen worden zoveel mogelijk hergebruikt, wat weer duurzaam is. Ook blijven de toegangswegen toegankelijk, zodat de ondernemers in Hoofddorp Winkelstad bezoekers prima kunnen ontvangen. Er betsaat een kans dat er aan de noordkant van de garage, tussen de garage en Het Cultuurgebouw, verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. Wel een veilig idee, omdat de situatie toch net even wat anders is dan normaal.

Voor de drukte van de feestdagen weer open 

De werkzaamheden zijn naar verwachting begin november klaar. Dan zijn ook ongeveer 200 parkeerplaatsen op het terrein waarop de garage nu staat beschikbaar. Ruim op tijd voor de drukte van de feestdagen en Black Friday. 

Parkeren in Hoofddorp Winkelstad

Het is altijd handig om precies te weten waar je kunt parkeren en hoeveel het je dan gaat kosten. Check voordat je op pad gaat gerust even waar je het beste kunt parkeren op: Parkeren in Hoofddorp Winkelstad

Parkeergarage Raadhuisplein Hoofddorp
Winkels in Hoofddorp Winkelstad
Rituals Hoofddorp
veilig winkelen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info