Sfeerverlichting

De sfeerverlichting in Hoofddorp Winkelstad zorgt voor warm licht en een fijne beleving in Hoofddorp Winkelstad. Op alle pleinen en in alle winkelstraten hangen mooie lampjes die de bezoekers in een fijne sfeer laten winkelen. Juist in deze tijd vinden de gezamenlijke ondernemers het van groot belang dat het gevoel goed in als je komt winkelen.

sfeerverlichting Hoofddorp Winkelstad
sfeerverlichting Hoofddorp Winkelstad
sfeerverlichting Hoofddorp centrum
Sfeerverlichting Hoofddorp Centrum

Door een jarenlange smenwerking met HOMAN wordt de verlichting in een paar dagen opgehangen. In het Polderplein binnen hangen maar liefst 11 grote lampen met daaraan extra verlichting in strengen. Op het Burgemeester Van Stam plein hange dwars over het plein lange rijen verlichting zodat het plein een warme uitstraling krijgt. Ook zijn de bomen aan zowel de Kruisweg als het Raadhuisplein feestelijk verlicht.

De verlichte ornamenten vind je door Hoofddorp Winkelstad heen. Uiteraard worden er na de Sinterklaasdagen ook weer diverse kerstbomen geplaatst om toch, ondanks deze rare tijd, een gezellige sfeer te creeren.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info