NIEUW

Siebel Juweliers

8Siebel Juweliers opent nieuwe winkel in Hoofddorp.

Feestelijke winkelopening met schitterende aanbiedingen

Middenin de Coronapandemie en de zware economische storm die Nederland teistert breidt Siebel Juweliers verder uit. Per woensdag 28 oktober opent Nederlands grootste juweliersketen in het middensegment een nieuwe winkel in Hoofddorp Winkelstad. Siebel Juweliers heeft hiermee, naast een drukbezochte webshop, drieënveertig fysieke winkels verspreidt over heel Nederland.

Siebel Juweliers biedt het grootste zilveren, gouden en diamanten sieradenassortiment van Nederland.

Een bezoek aan Siebel Juweliers is een belevenis. De nieuwe winkel kent geen drempel, ziet er uitnodigend uit en bezoekers worden verwelkomd met een vriendelijke glimlach door het verkoopteam.

Prominent aanwezig in de nieuwe winkel in Hoofddorp is het bekende sieradenmerk Diamonde, in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Siebel Juweliers. Sophie Rijnaars, storemanager: “Dit zijn 14 karaat gouden sieraden met een schitterende briljant geslepen diamant in het midden. En met de bijpassende hanger en oorstekers heb je een complete set, daar droomt toch iedere vrouw van?”

Ook voor trouwringen is Siebel Juweliers al generaties lang het vertrouwde adres. Dankzij een ingenieus online programma en met behulp van een ervaren trouwringspecialist kunnen aanstaande bruidsparen nu hun eigen droomtrouwringen helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Dat maakt het uitzoeken van trouwringen extra leuk en nóg persoonlijker, want er zijn oneindig veel varianten mogelijk. De trouwringen worden vervolgens met de hand vervaardigd in het sieradenatelier van Siebel Juweliers en…de tweede trouwring ontvangt het toekomstige bruidspaar cadeau! Bruidsparen kunnen hiervoor ook van tevoren online een afspraak inplannen op een gewenst moment via siebeljuweliers.nl/trouwringen.

Daarnaast zijn zowel alle vooraanstaande fashion sieradenmerken bij Siebel Juweliers vertegenwoordigd, zoals bijvoorbeeld Buddha to Buddha, Ti Sento als ook alle populaire horlogemerken waaronder Tommy Hilfiger, Seiko en Boss.

Siebel in Hoofddorp Winkelstad
siebel Hoofddorp
siebel trouwringen
siebel hoofddorp

Tijdens de feestelijke openingsweken, van maandag 26 oktober t/m zondag 21 november, zijn er in de nieuwe vestiging diverse schitterende aanbiedingen te vinden en bij aankoop van een sieraad of een horloge ontvangt iedere klant een speciale korting.

Pini Peleg, CEO Siebel Juweliers: “Met de komst van Siebel Juweliers in Hoofddorp gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Hoofddorp stond hoog op onze verlanglijst en ik ben blij dat we onze klanten, onze fans, nu ook vanuit deze mooie winkel kunnen bedienen. In onze branche speelt persoonlijk contact een belangrijke rol. De veiligheid van onze medewerkers en klanten staat uiteraard voorop, dus houden wij wel gepaste afstand.”

Veilig winkelen

Siebel Juweliers volgt alle voorschriften van het RIVM: handen desinfecteren bij binnenkomst, iedereen houdt 1,5 meter afstand, mondkapjes en er worden geen handen geschut. Alle sieraden en horloges worden na het passen gedesinfecteerd met speciale gel. Bezoekers met verkoudheidsklachten worden nadrukkelijk verzocht om niet de winkel te bezoeken maar online te shoppen op siebeljuweliers.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info