Te doen in Hoofddorp

Hoofddorp winkelstad bruist

In Hoofddorp Winkelstad is 7 dagen in de week genoeg te beleven om een leuke dag, middag of avond in te vullen. Ga samen met je gezin, vrienden, vriendinnen of ouders gezellig op pad en laat je verrassen door de vele verschillende mogelijkheden in Hoofddorp Winkelstad

koopavond Hoofddorp

Restaurant of lunchroom

Bezoek een restaurant of lunchroom: Hoofddorp Winkelstad heeft verschillende lunchrooms en restaurants waar je kunt genieten van heerlijk eten en gezelligheid. Wist je dat je gerechten uit bijna alle windstreken kunt proeven?  

Van Italiaans tot Argentijns en van de Hollandse keuken tot Fusion cooking en shared dining. 

terras in hoofddorp

Pak eens een terrasje

Als de zon maar een beetje schijnt zit je letterlijk en figuurlijk goed op één van de vele terrassen die Hoofddorp Winkelstad rijk is. Op het Polderplein, het Burgemeester van Stam plei, het Dik Trom plein, het Raadhuispleinn en aan de Kruisweg kijk je je ogen uit ennnn geniet je van de welverdiende zonnestralen.

bioscoop hoofddorp

Ga naar de bioscoop

Ga naar de bioscoop: Kinepolis Hoofddorp is een populaire bioscoop waar je de nieuwste films kunt bekijken. Er zijn verschillende voorstellingen gedurende de dag, dus er is altijd wel iets te zien.

Theater van C.

Bezoek het theater

Bezoek het theater: Het theater van C. is een theater in Hoofddorp Winkelstad waar regelmatig voorstellingen worden gehouden. Er zijn optredens van cabaretiers, muzikanten en toneelgezelschappen.

Bloemen Hoofddorp Centrum

Kom heerlijk winkelen

Met ruim 400 winkels is Hoofddorp Winkelstad een waar shoppingparadijs. Van kleine lokale winkels en boetiekjes tot de grote ketens waar je eigenlijk alles kunt vinden wat je nodig hebt en meer! 

Onze tip: Zorg dat je voldoende tijd hebt om te winkelen. Zo kun je rustig rondkijken en de tijd nemen om ook wat te drinken of eten.

Bloemen Hoofddorp Centrum

Ontmoet onze iconen

Echte Hoofddorpse iconen zijn wel Dik Trom, de Polderjongen en het “Mannetje”. Deze drie prachtige beelden vind je achtereenvolgens op het Dik Tromplein, het Polderplein en het Burgemeester van Stamplein. 

Maak gerust een foto en vereeuwig jezelf met de beelden die Hoofddorp kenmerkend en uniek maken.

Alle nieuwsberichten

sunday shopping in hoofddorp
friday evening shopping
Black Friday in Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info