Project

The concourse

WONEN EN ONDERNEMEN

The Concourse is een eerste klas appartementengebouw gesitueerd midden in Hoofddorp Winkelstad. In het prachtige gebouw komen 69 appartementen met ruimte, privacy en comfort. Op de begane grond is er ruimte voor commerciele voorzieningen, zoals horeca en winkels. Prognose start bouw: eerste kwartaal 2023. 

KENMERKEN

The Concourse presenteert zich met acht verschillende gevels als meerdere kleine gebouwen. Elke gevel heeft zijn eigen specifieke kenmerken in kleur, hoogte, raamvorm en details. Dit geeft een gevarieerd straatbeeld dat fraai past in de gezellige winkelstraten van het centrum van Hoofddorp! Naast de ruime balkons en terrassen, beschikken enkele appartementen over elektrische schuifkozijnen, waarbij het kozijn in zijn geheel wordt geopend. Zo haalt u buiten letterlijk naar binnen.
De appartementen worden ontsloten via een groene binnentuin. Een heerlijke en rustige plek voorzien van bomen, struiken en grassoorten. In deze mini- oase is een open ruimte waar je kunt zitten en elkaar ontmoet.

The Concourse
The Concourse
The concourse
inloopmiddag The Concourse
Op zaterdag 21 januari a.s. is er een inloopmiddag bij Nozem Hoofddorp , aan de Concourslaan 26 te Hoofddorp.
Heb je interesse in de energiezuinige appartementen en/of wil je meer informatie, dan ben je tussen 11:00 en 13:00 uur van harte welkom!

📍 Nozem, Concourslaan 26 te Hoofddorp
📆 Zaterdag 21-01-2023, van 11:00 tot 13:00 uur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info