Steun de lokale ondernemer

Veilig winkelen in Hoofddorp Winkelstad

Wij zijn enorm blij dat jullie lokaal blijven kopen! Blijf dit ook vooral doen en denk daarbij ook aan de anderhalve meter samenleving waarin wij op dit moment mee te maken hebben. Alleen dan kan iedereen veilig winkelen in Hoofddorp Winkelstad.

Door de toenemende drukte zijn er extra maatregelen getroffen door Gemeente Haarlemmermeer in samenwerking met de ondernemers van Hoofddorp Winkelstad. Alle maatregelen zijn nodig om een veilige situatie te creëren voor zowel jullie, als winkelend publiek, maar ook voor de medewerkers in de winkels die voor jullie klaarstaan.

De maatregelen zetten wij graag voor jullie op een rijtje:

Volg de teksten op de gele borden die geplaatst zijn!

  • Samen lukt het!
  • Houdt rechts
  • Steek kort over
  • Houd 1,5 meter afstand

Kies rustige tijden

Als je aankopen wilt doen, kies dan rustige tijden, zoals vroeg in de ochtend of wat later in de middag. Je kunt ook een afspraak maken bij ondernemers, zij helpen je hier graag mee.

Rijen voor de winkels

Alle winkels hebben inmiddels opstelplaatsen gemaakt voor de winkels, om zo te garanderen dat er niet te veel bezoekers binnen zijn. Houd je aan de rijen en kom op een later moment terug als de rij te lang is.

Shop alleen

Wij begrijpen dat alles gezelliger is samen, maar om de drukte te verminderen vragen wij iedereen om alleen jouw aankopen te komen doen. Dus kom niet met het hele gezin naar Hoofddorp Winkelstad.

Heb respect voor alle medewerkers

De medewerkers in de winkels verdienen respect dat zij er voor jullie zijn en er alles aan doen om het winkelen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Volg hun aanwijzingen dan ook op, zowel bij de entree als in de winkel.

Samen zorgen wij voor veilig winkelen in Hoofddorp Winkelstad

Onze ondernemers doen er alles aan om Hoofddorp Winkelstad zo veilig mogelijk te maken, zij kunnen dit niet zonder jullie hulp en aanpassingsvermogen. Wij willen graag open blijven en jullie de grootst mogelijke service verlenen, dus hou je aan de bovenstaande regels. Alleen samen lukt het om het Corona virus in te dammen.

 

Samen lukt het!
Houdt rechts
Steek kort over 
Houd 1,5 meter afstand

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info