Infarm

Verse Kruiden bij Albert Heijn XL

Sinds kort zijn de verse kruiden van Infarm te koop bij de Albert Heijn XL aan het Burgemeester van Stamplein.


Infarm brengt een nieuw assortiment verse kruiden en groenten naar Nederlands dat in een vertical farm groeit in de supermarkt, in dit geval in jullie lokale Albert Heijn Burgemeester van Stamplein. Wij zetten ons in voor een duurzame toekomst waarin iedereen lokale, superverse kruiden en groenten binnen handbereik heeft.

 
De Infarm kruiden worden in verticale farms in de supermarkt gekweekt en worden elke week door Infarmers in de winkel voor de consument geoogst, zonder chemische bestrijdingsmiddelen en boordevol smaak en voedingsstoffen. Door deze manier van groenten verbouwen zorgen we dat er 99 procent minder landbouwgrond, 95 procent minder water en 90 procent minder transportkilometers worden gebruikt. Goed voor jou en goed voor de planeet!
verse kruiden
verse kruiden
verse kruiden

Wist je dat in de stadstuin aan het Raadhuisplein ook verse kruiden groeien? En dat je vrij bent om deze te plukken en mee naar huis te nemen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info