Volgende week is het Valentijnsdag: dé dag van de liefde! ❤ Wil jij jouw Valentijn verrassen? Er zijn een aantal win acties via de socials van Hoofddorp Winkelstad, dus zorg dat je ons volgt en altijd op de hoogte bent van de acties! Wie weet krijg jij een berichtje van ons dat jij jouw valentijn kunt verrassen!

 

 

 

IXIXI Wat Jij Niet Ziet Hoofddorp

Wil jij jouw Valentijn verrassen met een verrassingspakket ter waarde van €40,– van
IXIXI wat jij niet ziet Hoofddorp? Meedoen? Like en deel dit bericht en like de pagina van IXIXI wat jij niet ziet Hoofddorp.

 

Just More Gifts

Of verras jouw Valentijn met een 3D foto van jullie samen in glas van Just More Gifts? Meedoen? Like en deel dit bericht en like de social pagina’s van

Just More Gifts in Hoofddorp Winkelstad.
 

Oostman Optiek

Gaat jouw valentijn de show stelen met een spiksplinternieuwe Ray Ban zonnebril van

Oostman Optiek? Meedoen? Like en deel dit bericht en like de social pagina’s van

Oostman in Hoofddorp Winkelstad.
 

The Body Shop

Met een speciaal Valentijns pakket van The Body Shop weet je zeker dat jouw valentijn helemaal happy is! Meedoen? Like en deel dit bericht en like de social pagina’s van The Body Shop in Hoofddorp Winkelstad.

 

 

ANWB Hoofddorp

Jouw valentijn kan veilig op weg met een ANWB Winterpakket! Meedoen? Like en deel dit bericht en like de social pagina’s van de ANWB  in Hoofddorp Winkelstad.

 

 

 

 

 

De tijd die je nog hebt om mee te doen aan de win acties

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info