Iedere zondagmiddag 12:30 – 17:00 uur

Live optredens Polderplein

Bereid je voor op een zinderende zomer vol plezier en entertainment! Het Polderplein buiten is deze zomer dé plek waar jong en oud samenkomen om te genieten van de warme zonnestralen en een scala aan activiteiten. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of gewoon wat quality time met vrienden en familie, het Polderplein heeft voor ieder wat wils.

Polderplein – The place to be

Laat je betoveren door de bruisende sfeer terwijl je wandelt langs kleurrijke winkels vol zomerse outfits en lekkernijen. Proef de smaken van de zomer en ga heerlijk op het terras zitten of haal een lekker ijsje of smoothies, er is voor elk wat wils.

Iedere zondagmiddag live muziek

Geniet van de talloze activiteiten die het zomerplein te bieden heeft. Ga schaken op het enorme schaakbord of zoek verkoeling bij de fontein. Er zijn ook optredens van lokale artiesten die je zullen verrassen met hun talent en je laten dansen op zomerse deuntjes.

Zomer op het plein

Het Polderplein is ook de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Schuif gezellig aan op het terras en deel verhalen en lach met anderen die net als jij de zomer vieren.

Zomerervaringen 

Kom langs op het zomerplein en beleef een onvergetelijke zomerervaring. Of je nu komt om te genieten van het heerlijke eten, de bruisende activiteiten of gewoon de gezellige sfeer, wij heten je van harte welkom op het Polderplein. Laat de zomerpret beginnen!

Zomer op het Plein

*** Het optreden van Maylissa Row op 13 augustus is helaas komen te vervallen.

Alle nieuwsberichten

sunday shopping in hoofddorp
friday evening shopping
Black Friday in Hoofddorp

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info