Vacatures

vacatures

Rituals

diverse vacatures

Allereerst zijn wij op zoek naar een spontane (jonge)dame of -heer die ons in de meivakantie (25 april t/m 8 mei) kan komen versterken op basis van een tijdelijk contract om ons te ondersteunen tijdens de moederdag drukte. Lijkt het je leuk om onze klanten een warm welkom te geven en/of hun cadeaus mooi te verpakken, is dit een leuke tijdelijke uitdaging! 

Daarnaast zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers (met doorgroei ambities) die ons vaste team komen versterken. Lees hieronder wat werken bij Rituals betekent. 

Contactgegevens

Rituals
hoofddorp@rituals.com
023-5632229

kerstmedewerker Rituals
Rituals Hoofddorp

Wat wij jou bieden?

Als winkelmedewerker van Rituals ben je onderdeel van ons winkelteam. Je staat rechtstreeks in contact met onze klanten en je luistert naar hun behoeften. Je geeft advies over welke producten het beste bij hen aansluiten. Van elke interactie met een klant maak je een onvergetelijke klantervaring. Je werkt in het luxere segment met veel doorgroeimogelijkheden.

Je wordt een expert van onze collecties, producten en behandelingen. Wat Rituals biedt zijn volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te ontwikkelen door middel van ons uitgebreide trainingsprogramma.

In de winkel werk je samen enthousiaste collega’s. Net als jij streven zij naar de beste klantbeleving. Dat merk je aan de manier waarop zij luisteren naar de wensen van de klant en in elke situatie de juiste oplossing weten te vinden. Bij Rituals stimuleren we connecties onderling door check-in momenten, het vieren van successen en gezellige uitjes.

Onze werksfeer omschrijf je het beste als dynamisch, familiair en teamgericht, met focus op sustainability en well being.

Jouw profiel

Je bent proactief, positief, helpt mensen graag en bent een echte teamplayer. Je voelt je verantwoordelijk en je bent servicegericht. Je bent uniek vanwege je vermogen snel connecties te maken. Klanten voelen zich door jou thuis in onze winkel.

Type dienstverband

0-32 uur

b

Full-time/parttime

}

0-32 uur

Je hebt nog zoveel dagen om te solliciteren!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info