Vacatures

Shop advisor

T-Mobile Hoofddorp Centrum

Shop advisor T-mobile

Als de klant de winkel (T-Shop) inkomt, maak jij direct contact en speel jij in op zijn/ haar (onbewuste) behoefte. Jij zorgt dat jij de klant echt leert kennen, goed luisteren is heel belangrijk als Shop Advisor, zodat jij de klant zo goed mogelijk kan adviseren. Wij hebben heel veel mooie producten en diensten, hoe meer jij verkoopt, hoe hoger jouw bonus.

Als jij direct een kijkje in de shop wil nemen dan geeft onze collega Colin jou graag een rondleiding https://t-mobile-retail.arbeidsmarktexperience.nl/

Contactgegevens

Marktlaan 114

Hoofddorp.marktlaan@t-mobile.nl

shop advisor
Shop advisor T-Mobile

Wat wij jou bieden?

Wij kunnen jou een leuke bijbaan bieden of een echte loopbaan. Veel van het management van T-Mobile is ooit begonnen als Shop Advisor. Wij investeren echt in jou. Denk hierbij aan het organiseren van trainingen en workshops, realistische doorgroeimogelijkheden (hard werken wordt beloond) en een basissalaris en een bonusgarantie maakt een startsalaris tussen 12,82 – 14,78 per uur afhankelijk van je aantoonbare werkervaring in de telecombranche. Bij een optimale shop performance kan je nog meer bonus verdienen. Hierover vertellen we je graag meer in een persoonlijk gesprek!

 

Wat ga je bij ons leren 

Samen met de Shop Manager kijk je naar jouw successen en verbeterpunten om zo een retail koning of koningin te worden. Jij staat bij ons dus eigenlijk nooit stil – Geen dag is hetzelfde en we willen graag dat jij unlimited met ons mee groeit. Omdat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers het beste uit zichzelf halen, helpen we graag mee dat ook daadwerkelijk te doen.

Waar kom je te werken 

Bij ons kom jij terecht in een Magenta bad van liefde. Allemaal collega’s die net zo enthousiast worden van het verkoop vak als jij! Een competitieve instelling is heel belangrijk! Wij zoeken mensen die energie halen uit het overtuigen van klanten en het werken in teamverband. Het team wordt begeleid door een Shop Manager en een Aankomend Shop Manager, die samen met jou gaan kijken naar je persoonlijke ontwikkeling en hoe jij daar het meeste uit kunt halen.

Jouw profiel

  • Jij wil het beste uit jezelf halen, jouw team en de markt, wij noemen dat de challenger mindset
  • Jij houdt van een uitdaging, wij noemen dat daring
  • Jij bent goed in samenwerken, collaboration noemen wij dat
  • Jij hebt een groot verantwoordelijk gevoel, je neemt ownership
  • Jij bent bereid te leren
  • Jij hebt HBO werk- en denkniveau

Type dienstverband

Parttime

b

Parttime

}

32 uur | 24 uur | 16 uur

Tussen 12,82 - 14,78 per uur

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info