Anijss Juwelier

De familie van Anijss werkt al ruim 200 jaar in deze business. Van vader op zoon op kleinzoon. Het team werkt met de grootste distributiebedrijven in Dubai, Italië, Hongkong, Thailand, België en Nederland waar de sieradenwereld erg subliem zijn.

Omdat er dus geen tussenpersonen zijn kan Anijss stunten met lage prijzen. Naast de goede kwaliteit van horloges en sieraden kunnen klanten ook terecht voor reparaties en hun eigen nieuwe ontwerpen en creaties. En uiteraard gaat niets de winkel uit, alles word in de winkel zelf gemaakt en gerepareerd op een zeer professioneel manier, en soms ook klaar tijdens een kopje koffie of thee.

Uw sieraden worden gemaakt als nieuw. Tot nu en toe is het repareren, ontwerpen en maken van sieraden een grote succes bij Anijss.

Juwelier de Haas

Al 50 jaar staat Juwelier De Haas voor de beste service en de mooiste collecties sieraden en horloges in het hart van de Haarlemmermeer.Wij adviseren u met vakmanschap voor de juiste keuze bij elke gelegenheid die om een duurzame bekroning vraagt. Met een sieraad uit onze collectie geeft u beslist extra kwaliteit aan een bijzonder moment.

Khemai Goud en Zilver

Khemai Sieraden is een familie juwelier in Hoofddorp.

Onze inkoop wordt zeer scherp uitgezocht waardoor wij onze sieraden heel voordelig kunnen aanbieden. Uw bezoek aan onze winkel is dan ook zeker de moeite waard.

Activiteiten
Verkoop van sieraden zowel goud, zilver en edelstaal.
Reparatie en onderhoud van sieraden
Inkoop goud, zilver, horloges en diamant
Inkoop exclusieve munten en zegels mogelijk.
Inkoop, verkoop en onderhoud klokken.

Sparnaaij Juweliers

Gedrevenheid, kennis en enthousiasme. Sparnaaij Juweliers is een familiebedrijf dat drie generaties teruggaat tot 1919. Wanneer die rijke ervaring gecombineerd wordt met een dynamische, frisse kijk op horloges en sieraden, ontstaat er iets bijzonders.

Twee winkels met elk een eigen stijl maar met dezelfde visie en waarden waar het klantvriendelijkheid, deskundigheid en service betreft. Sparnaaij Juweliers beschikt over een eigen atelier met goudsmid en horlogemaker, waardoor wij reparaties en het ontwerpen van sieraden in eigen beheer kunnen verzorgen.

Op de website geven wij een impressie van de merken welke wij in onze winkels verkopen. Zo kunt u gelijk een indruk krijgen van de horloges en sieraden.

Lucardi Juwelier

Lucardi juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland en met een landelijke dekking altijd dichtbij. Voor de laatste trends op het gebied van sieraden en horloges ben je bij Lucardi Juwelier aan het juiste adres. Hip en trendy zijn de sleutelwoorden, maar nog belangrijker is de betaalbare prijs.

Lucardi Juwelier onderscheidt zich op een aantal punten van de traditionele juwelier. Het open winkelfront is zeer uitnodigend; je loopt er zo naar binnen. De winkels zijn zo ingericht dat je zelf je keuze kunt maken. De sieraden en horloges zijn overzichtelijk gepresenteerd in glazen vitrines. Vanzelfsprekend zijn er deskundige verkoopmedewerkers aanwezig om te adviseren en te assisteren.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info