Makelaarshuijs Eikelenboom

Of het nu om verkopen of aankopen gaat, een woning, een appartement of een bedrijfspand,  het is een traject met grote belangen, spanningen en emoties. Voor de makelaar in Hoofddorp e.o. ben je bij Makelaarshuijs Eikelenboom aan het goede adres, vooral voor maatwerk-oplossingen en persoonlijk contact.Na een vrijblijvend gesprek verstrekken wij je kosteloos en vrijblijvend een verkoopadvies en een offerte voor onze dienstverlening die voor je op maat wordt gemaakt.Je kunt bij ons terecht voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties. Ook zijn wij gespecialiseerd in bedrijfs onroerend goed en commercieel vastgoed taxaties.Makelaarshuijs Eikelenboom is lid van NVM-Wonen en NVM-Business, voor zowel woningen als bedrijfsvastgoed, beëdigd en gecertificeerd en ingeschreven bij VastgoedCert en NRVT en aangesloten bij de validatie-instituten NWWI en TMI. Kortom de makelaar van Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving en de taxateur voor de Haarlemmermeer en omstreken.Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Hoofddorp, waar altijd wel tijd is voor een kopje koffie of thee, strekt ons werkgebied zich uit door de gehele Haarlemmermeer en omliggende gemeentes, zoals Heemstede, Bennebroek, Haarlem, Hillegom, en Aalsmeer.

Maivy Nails

Wilt u een afspraak maken? Stuur dan een whatsapp bericht naar 0642626681. Dan ontvang je snel een antwoord met beschikbare data en tijden.

Leen Installatiebedrijf BV

Loodgietersbedrijf Leen
Baderie Leen
InstalCenter Leen
Haard en Schouw Leen
700m2 showroom sanitiar, tegels, cv ketels, zonnepanelen, openhaarden + onderdelen winkel

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info