Intersport Twinsport Hoofddorp

Welkom bij Intersport Twinsport, de sportspecialist met 18 eigen fysieke winkels en een uitgebreide webshop. Wij brengen 24/7 ‘Sport To The People’ en zijn trots dat wij alle grote sportmerken kunnen aanbieden. Denk hierbij aan Nike, Puma, Adidas, Asics, Under Armour en Reebok. Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie van merken als Brunotti, Protest, O’Neill, Didriksons, Head, Wilson en Dunlop.

Bever

Buitenwinkel met assortiment voor wandelen, kamperen, rugzakken, reizen, fietsen en nog veel meer. Met bekende merken zoals The North Face, Fjällräven en Patagonia. Onze specialisten adviseren jou graag over al ons mooie producten, zodat jij met de juiste gear naar buiten gaat!

Buiten is nooit ver weg.

Runnercoach

Hardloopwinkel
Absolute Run-Runnercoach is de Hardloopspeciaalzaak van Hoofddorp en omgeving voor zowel de beginnende als de gevorderde loper!
• De hardloopspecialist
• Grootste assortiment hardloopschoenen in de regio op 200 m²
• Regelmatige informatieavonden en hardloop-workshops
• State-of-the-art analyse: 3D-voetscan
• 20 meter hardloopbaan met highspeed-camera
• Advies op maat en loopanalyse

Bij Absolute Run-Runnercoach zijn we gek van hardlopen! We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen hoort. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten. Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen. In ons assortiment vind je alleen producten van topkwaliteit.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info