Kinepolis Hoofddorp

Kinepolis Hoofddorp heeft 8 zalen met in totaal liefst 1115 luxe stoelen.
Vier zalen zijn gesitueerd aan de voorzijde van het pand en de andere 4 zalen zijn achterin het pand gesitueerd. Beide gedeeltes beschikken over een eigen bar/lounge om voor de film en in de pauze jezelf te voorzien van een versnapering.

Kinepolis Hoofddorp vertoont naast alle topfilms ook Live opera, ballet en diverse live-concerten van de grootste artiesten. Ook worden er regelmatig LadiesNights, MannenAvonden en andere events georganiseerd.

De zalen zijn ruim opgezet en beschikken allemaal over een wall-to-wall scherm, digitaal beeld en een 7.1 Dolby geluidssysteem.
Naast alle techniek voor de films is het zitcomfort ook niet onbelangrijk en daarom hebben alle zalen extra ruime stoelen en veel beenruimte om zo optimaal van de film te kunnen genieten.

Theatra

Theatra houdt zich, onder leiding van Eva Mesman, bezig met het maken van theater met en voor kinderen in de leeftijd van 3-18 jaar. Centraal hierin staan de creativiteit en eigenheid van het kind.

Alle activiteiten van Theatra kenmerken zich door een speelse, betrokken en fantasievolle manier van werken. Wij verzorgen theatrale belevenissen op scholen, buitenschoolse opvang, festivals en zelfs bij jou thuis.

Op deze site vind je informatie over de verschillende activiteiten van Theatra. Mocht je vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.

Het Cultuurgebouw

Het Cultuurgebouw is een bijzonder complex van voorzieningen in Haarlemmermeer met prachtige culturele programma’s van De Meerse, Pier K, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Poppodium Duycker, Podium voor Architectuur en het Duyckercafé. Er is veel te beleven, te genieten en er valt heel veel te leren. Dat kan in vijf podiumzalen, een popcafé, diverse vergaderlocaties, een bibliotheek met lees-, leer- en werkplekken, talrijke dansstudio’s, ateliers, muzieklokalen en oefenstudio’s.

Op andere locaties in de gemeente Haarlemmermeer zijn er nog vier bibliotheken, een goed geoutilleerd centrum voor de kunsten in Nieuw-Vennep en het vestzaktheater Het Oude Raadhuis.

Day&Nite

DAY & NITE is een full service evenementenbureau dat creëert, organiseert en ontzorgt. Bij ons geen wollige verhalen, maar mooie concepten verpakt in heldere voorstellen voorzien van 2D plattegronden én waar nodig 3D impressies.

Wij organiseren zakelijke evenementen als bedrijfsfeesten, congressen en andere bijeenkomsten maar zijn ook actief met evenementen, concepten en merkactivatie voor de publieke en retail markt. Daarnaast voorzien wij andere evenementenbureau’s én locaties van knowhow, support en inrichtingsconcepten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info