Anak Blitar

Authentiek Indonesië in Hoofddorp
Anak Blitar staat in Hoofddorp en omstreken bekend om haar authentieke Indonesische keuken. De naam van dit eethuis is bedacht door de vorige Indonesische eigenaar. Het verwijst naar de stad Blitar op Java en betekent vrij vertaald ‘kind van Blitar’; een verwijzing naar Indonesië.

Barista Cafe Hoofddorp

Wat in 2009 begon als een droom om de beste koffie te serveren in Alphen aan den Rijn, is nu uitgegroeid tot een Coffee Concept met meer dan 20 vestigingen. Het doel was om een gezellige ontmoetingsplek te creëren waar iedereen kon genieten van prachtige en ambachtelijke producten. Jaren later blikken we terug en zien we dat onze gasten ons waarderen voor de aandacht die wij ieder product geven en de aandacht die we aan de gast zelf besteden. Barista Cafe is daarmee een begrip geworden.

Wij zijn niet alleen trots op de kwaliteit die wij leveren, maar ook op onze enthousiaste medewerkers die ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt in Barista Cafe.

Bar Bistro Joseph|Josephines |

Ontmoet Josephine: sprankelend als de Roaring Twenties met een vleugje New York chic. Ze heeft meer dan 40 wijnen open die allemaal het proeven meer dan waard zijn en ze shaket de mooiste cocktails voor je. Én ze serveert eigenwijze bites: kleine internationale topgerechten die je deelt met je vrienden terwijl je aan de bar zit of relaxed achterover leunt in één van Josephines Chesterfield banken. Vergeet de tijd. Welkom bij Josephines.

Restaurant Elders

Restaurant Elders is een gezellig en informeel restaurant met een warm interieur.

Dit, in combinatie met onze No Nonsens sfeer en heerlijke gerechten, maakt Elders een zeer aantrekkelijke plek waar mensen elkaar ontmoeten om gezellig te lunchen, te borrelen en natuurlijk te dineren.

Bij Elders bent u welkom in de grootste betekenis van het woord.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info