Inkredible Tattoos & Piercings

Inkredible Tattoo’s & Piercings is een gevestigde naam in de branche en vertegenwoordigd meer dan 20 jaar ervaring. Onze studio in Hoofddorp staat, inmiddels al bij velen, bekend om haar open en gezellige sfeer, waar iedereen zich welkom en thuis zal voelen!

Gevestigd aan de Kruisweg 640A in het centrum van Hoofddorp, ontvangen wij dagelijks onze klanten om hen te helpen bij het uitzoeken of plaatsen van een tattoo of piercing.

Onze studio is ruim opgezet met een gezellige ruimte, waar je ongestoord in onze mappen kunt zoeken of je ideeën met ons kan doorspreken.

Wij zijn GG&GD gecertificeerd en werken volgens de richtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig, kom dan gerust even langs in de studio!

Maivy Nails

Wilt u een afspraak maken? Stuur dan een whatsapp bericht naar 0642626681. Dan ontvang je snel een antwoord met beschikbare data en tijden.

New Fysic

Bij NewFysic helpen wij u om op een verantwoorde, eenvoudige en gecontroleerde manier uw streefgewicht te bereiken. Hieronder staan al onze vestigingen vermeld. De NewFysic afslank-locaties zijn voornamelijk in het midden en westen van Nederland. Klik op de locatie en u ziet adresgegevens, openingstijden, plattegrond en u kunt er uw route naar toe plannen!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info