TV Hoofddorp/Dickie’s Sportsbar

TV Hoofddorp heeft 12 banen, waarvan er 10 verlicht zijn en schommelt het ledenaantal tussen de 800 en 850 leden (waarvan meer dan 140 jeugdleden).Bij Tennisvereniging Hoofddorp worden er voor elk type tennisser verschillende activiteiten georganiseerd. Of je nu net begint met tennissen, graag vrijspeelt, lessen volgt of meespeelt in de junioren-, veteranen, dames- of seniorencompetities, TVH biedt voor ieder wat wils. Bij Dickie’s Sportsbar drink en eet je voor en na jouw partijtje tennis of les lekker wat met je tegenstander en tennismaatje. Ook als je zelf niet speelt ben je van harte welkom om te komen kijken op het terras of kom je zomaar langs om te genieten van de gezellige en ongedwongen sfeer op het sportpark.

Circle-Fit

Je goed voelen. Er goed uit zien.Wat je fitness doelen ook zijn. Wij maken het je super makkelijk met het Circle-Fit circuit.Je traint individueel in slechts 30 minuten op slimme apparatuur die zich volledig aan jou aanpast.Volledig begeleid en geen wachttijden.Circle-Fit, hét alternatief voor de sportschool.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info