Gorthuis Bakkerij & Delicatessen

Ook na sluitingstijd kunt u bij ons terecht in onze broodautomaten.
Wij bezorgen op dit moment vanaf € 10.- en vanaf € 15,- geen bezorgkosten.
U kunt bestellen via onze online webshop.

Bakker Gerard

Bakker Gerard bakt voor u het lekkerste brood. Naast de verkoop van ons groot brood- assortiment kunnen wij ook uw belegde broodjes of uw complete lunch verzorgen en staan wij tevens als banketbakker altijd voor u klaar. Wij kunnen elke gewenste taart voor u maken. Onze bakkerij was sinds 1900 gevestigd aan de Tuinweg 14 te Hoofddorp en sinds juli 2006 zijn wij verhuisd naar de Hoofdweg op nummer 730a!

Sinds de oprichting van onze bakkerij, bakken wij op ambachtelijke wijze ons eigen brood en banket. Dus echt ambachtelijk vakwerk. Dat is ook een van de redenen waarom wij trots zijn op onze producten. Met zorg en liefde worden de producten voor u gemaakt. Kom eens bij ons binnenstappen om onze producten zelf te proberen.

BoekenVoordeel

Bij BoekenVoordeel verrassen we je elke week met boek, creatieve hobby, film en cadeau. Je vind ons online en in meer dan 115 winkels in Nederland en België. Volgers op Facebook en Twitter zijn als eerste op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties. Ook lezers van de Boekenvoordeel nieuwsbrief hebben deze voorsprong. Shoppen en inschrijven voor de nieuwsbrief kan op www.boekenvoordeel.nl. Hier vindt u ook alle actuele acties en aanbiedingen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.  Meer info